VABF Workshops 2024
Schedule at a Glance: Saturday, September 21st – DAY 1

Time	Indoor Room	Outdoor Tent	All-Ages	
11:00	Opening Ceremonies with Augie Thomas and the Esquimalt Dancers			
12:00 12:30	12:00 – 12:50pm (50mins) Canceled "Surveillance and Counter- Surveillance" with Gord Hill	12:00 – 2:50pm (170mins) "We Have to Sing" with Peter	12:00 – 1:20pm (80mins) "Supporting Young Readers at School and Home" with	
1:00	1:00 – 2:20pm (80mins) "Knots as Liberation" with Seth		Meaghan MacDonald	
2:00			2:00 – 3:20pm (80mins)	
2:30	2:30 – 3:20pm (50mins) "Decolonial Living: Fostering Deep Connection with Self, Others and Land" with Sage Armitage	3:00 – 5:50pm (170mins) "Community Resource Mapping" with Corina Fischer of the Future" with Aiy Chauhan 4:00 – 5:20pm (80mins) "Hot Mess: Mothering	"Co-Creating Culture: Dreams of the Future" with Aiyana	
3:00			Chauhan	
3:30	3:30 – 5:50pm (140mins) "conflict resolution in the context of liberation" with jade		~~	
4:00			1 \ /	
4:30			"Hot Mess: Mothering through a Code Red Climate	
5:00			Emergency" with Dr. Sarah Marie Wiebe	
5:30			~~	
6:00		End of Day 1		

Schedule at a Glance: Sunday, September 22nd – DAY 2

Time	Indoor Room	Outdoor Tent	All-Ages
11:00	~~	11:00 – 1:50pm (170mins)	~~
11:30 12:00	11:30 – 12:50pm (80mins) "Spiral movement, restoring the bodies natural patterns" with Cee	"Heater Bloc Victoria, space heater making workshop" with Goose and Artur	11:30 – 12:15pm (45mins) "Beehive Collective Rhyming Storytelling for all ages: The True Cost of Coal" with Dee
12:30			~~ 1:00 – 2:20pm (80mins)
1:00	1:00 – 2:20pm (80mins)		Canceled "Plants for a Stateless Future" with philippa joly
1:30	"Confessions of an Anarchist Author and Playwright" with		ruture with philippa jory
2:00	Norman Nawrocki	2:00 – 3:20pm (80mins)	
2:30	2:30 – 3:20pm (50mins)	"Block Print Patch Making" with Gloomybunz	~~
3:00	"Insurrection vs. Prefiguration: An Unbridgeable Chasm?" with charred		3:00 – 4:20pm (80mins) "Put It On The Ground" with Art Farquharson
3:30	3:30 – 4:50pm (80mins)	(begin Tent take-down)	1
4:00	"More Than Two, Second Edition: Cultivating		
4:30	Nonmonogamous Relationships with Kindness and Integrity" with Eve Rickert & Andrea Zanin		~~
5:00		End of Day 2	